Επαγγελματικός Οδηγός > Παιδί > Φροντιστήρια > Ακάδημος

Φροντιστήρια ΑΚΑΔΗΜΟΣ | Γ. Πασσάς   

Φροντιστήρια ΑΚΑΔΗΜΟΣ:

Συστηματική και υπεύθυνη προετοιμασία των μαθητών με στόχο να διαπρέψουν στην τάξη τους και να αποκτήσουν "γερές βάσεις" στα μαθήματα εκείνα (Έκφραση - Έκθεση, Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά, Φυσική κ.α.) που κρίνουν την όλη πορεία τους.

Έτσι, όταν θα έρθει η στιγμή να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα εξασφαλίσουν υψηλές επιδόσεις που θα τους επιτρέψουν να εισαχθούν όχι σε "κάποια" σχολή, αλλά με την αρωγή των Φροντιστηρίων ΑΚΑΔΗΜΟΣ στη σχολή της πρώτης προτίμησής τους.

Επωνυμία:
Διακριτικός Τίτλος:
Διεύθυνση:
Πόλη / Περιοχή:
Τ.Κ.:
Νομός:
Τηλέφωνο:
Φαξ:
Κινητό:
E-mail:
Website:
Δραστηριότητα:
Ζαχαράκη & Σια
ΑΚΑΔΗΜΟΣ Γ.Πασσάς
Κεντρική Πλατεία Μαρκόπουλου
Μαρκόπουλο Μεσογαίας
190 03
Αττικής
22990 49449
22990 49449
6978898289
-
Αναμένεται τους προσεχείς μήνες
Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης

Φωτογραφίες

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Χάρτης


View Αναζήτηση Online in a larger map
Λύκειο - Γυμνάσιο - Επ.Λ (ΤΕΕ),
Κατευθύνσεις: Θεωρητική / Θετική / Τεχνολογική

Τα "Φροντιστήρια ΑΚΑΔΗΜΟΣ" πρωτολειτούργησαν το 1972 στην καρδιά της Αθήνας (Ακαδημίας 89, Κάνιγγος). Η ανάπτυξή του υπήρξε τόσο ραγδαία και εντυπωσιακή που το 1974 επεκτάθηκε σε τρία νέα κτήρια (Ακαδημίας 98, Τζώρτζ 12, Κάνιγγος 13) στις αίθουσες των οποίων έφθασαν να φοιτούν κάθε περίοδο περισσότεροι από 1700 μαθητές.

Το 2002 ιδρύθηκαν τα "Φροντιστήρια ΑΚΑΔΗΜΟΣ Γ.Πασσάς" του Μαρκόπουλου που από την πρώτη στιγμή απέσπασε την εκτίμηση και την προτίμηση μαθητών και γονέων κατορθώνοντας μέσα σε μικρό διάστημα να καταστεί η "κυψέλη γνώσης" και χώρος εγγυημένης προετοιμασίας των μαθητών τόσο για την ανάδειξή τους σε κορυφαίους μαθητές στην τάξη τους όσο και κυρίως για την εισαγωγή τους στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα σημαντικά πλεονεκτήματα στα "Φροντιστήρια ΑΚΑΔΗΜΟΣ" είναι αναμφισβήτητα τα στελέχη του. Οι όλων των ειδικοτήτων καθηγητές του (Φιλόλογοι, Μαθηματικοί, Φυσικοί, Οικονομολόγοι, Βιολόγοι, Ξένων Γλωσσών κ.α.) είναι αποκλειστικά επαγγελματίες φροντιστές. Η τεράστια πείρα τους, η βαθιά γνώση, η πλήρης εξειδίκευση, η άψογη μεταδοτικότητα, η απόλυτη επικοινωνιακή δυνατότητα και το πλούσιο συγγραφικό τους έργο αποτελούν την ασφαλέστερη εγγύηση για την άρτια προετοιμασία των μαθητών και την πραγμάτωση του πιο υψηλού στόχου τους.

Στα Φροντιστήρια ΑΚΑΔΗΜΟΣ λειτουργούν τμήματα μαθητών:

Όλοι οι χώροι στα "Φροντιστήρια ΑΚΑΔΗΜΟΣ" κλιματίζονται.