Διανομή Φυλλαδίων
Επαγγελματικός Οδηγός > Υπηρεσίες > Διαφημιστικές > Sales Tonic

Διανομή Φυλλαδίων

Διανομή Εντύπων | Φυλλάδια Διανομή | Έντυπα Διανομή

   

Διανομή Φυλλαδίων - Διανομή Εντύπων. Η Sales Tonic δραστηριοποιείται στο χώρο της διανομής φυλλαδίων (Door to Door, έντυπα σε Γραμματοκιβώτιο, έντυπα σε Mailbox, Out Door Promotion) και του direct marketing (Marketing, in store marketing), δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις σε εταιρείς, στα προίόντα και τις υπηρεσίες τους, έτσι ώστε αυτές να επικοινωνούν αποτελεσματικά με το κοινό στο οποίο απευθύνονται.

"Για εμάς ο στόχος της διαφήμισης διανέμοντας έντυπα και φυλλάδια είναι η αποτελεσματικότητα. Φέρνοντας αποτελέσματα, συμβάλλουμε δυναμικά στη δημιουργία της εικόνας του πελάτη μας αλλά και της κερδοφορίας του."

Η Anazitisi Online επιθυμώντας να προσφέρει άριστες υπηρεσίες στους πελάτες της πρόσαψε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία Sales Tonic που πλέον αναλαμβάνει τον τομέα της διανομής των φυλλαδίων και του direct marketing για όλους μας τους πελάτες.

Επωνυμία:
Διακριτικός Τίτλος:
Διεύθυνση:
Πόλη / Περιοχή:
Τ.Κ.:
Νομός:
Τηλέφωνο:
Φαξ:
Κινητό:
E-mail:
Website:
Δραστηριότητα:
Αθανασιάδου Ελένη
Sales Tonic
ΕΥΡΟΥ & ΑΜΑΣΕΙΑΣ 13
Αθήνα - Ν.ΣΜΥΡΝΗ
171 24
Αττικής
210 9754840
210 9754840
6987 579409
πατήστε εδώ
Διανομή εντύπων
Διανομή Φυλλαδίων

Φωτογραφίες

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες σε μεγαλύτερο μέγεθος πατώντας εδώ!
"Τιμάμε την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των συνεργατών μας, και παραμένουμε σταθεροί στον αρχικό μας στόχο: την ποιότητα των παροχών μας."


Διανομές Διαφημιστικών Εντύπων και Δειγμάτων


- Διανομή μέσα στα καταστήματα με:
Επίσης αναλαμβάνουμε τη δημιουργία αλλά και κατόπιν επιθυμίας του πελάτη και τη διανομή Διαφημιστικών Δώρων

Aναλαμβάνουμε την ηχογράφηση, το sound design καθώς και την μουσική επένδυση του ραδιοφωνικού /τηλεοπτικού σας spot.

Συνοψίζοντας: στην Sales Tonic αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της προωθητικής σας ενέργειας, διανέμοντας με ειδικευμένο προσωπικό και λαμβάνοντας υπόψην τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος.

Οι προωθητικές ενέργειες που προβαίνει η εταιρεία μας, καλύπτουν δημιουργία - σχεδιασμός εντύπων, διανομή φυλλαδίων, διανομή εντύπων, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, σημεία πώλησης, γευστικές δοκιμές, δειγματοδιανομές καθώς και δραστηριότητες που αφορούν το ράφι και την τοποθέτηση (display ) - δηλαδή τη μεταφορά και την τοποθέτηση στα καταστήματα εγκαίρως όλων των υλικών της προώθησης.

Sales Tonic | Φυλλαδια | Εντυπα

Φυλλαδια * Διανομή Φυλλαδίων * Έντυπα * Δημιουργία & Διανομή Εντύπων * Sales Services - Διανομές - Merchandising - Supervising * Post production Services * Radio Spots * Εκφωνήσεις * Ηχογραφήσεις