Κατασκευή Ιστοσελίδων | Δημιουργία ιστοσελίδων


Η κατασκευή ιστοσελίδων (website design), ακολουθούμενης της διαφήμισης στο internet, είναι η δεύτερη -κατά σειρά- βασική ηλεκτρονική υπηρεσία που προσφέρει η Anazitisi Online.

Είναι σημαντικό πλέον όλες οι εταιρείες να έχουν τη δική τους ιστοσελίδα ή τουλάχιστον κάποιο ηλεκτρονικό προφίλ γιατί τα τελευταία χρόνια η δυναμική και το κύρος των επιχειρήσεων είναι άμεσα συνδεδεμένες με την παρουσία ή την απουσία τους από τον χώρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες στην Ελλάδα (στοιχεία του 2009), το 33,9% των Ελλήνων χρησιμοποιεί πλέον το Internet . Αυτό σημαίνει ότι ένας στους τρείς ψάχνει να ενημερωθεί, να αγοράσει και να εξυπηρετηθεί μέσω του διαδικτύου.

Ο πιο συνηθισμένος ανασταλτικός παράγοντας για την κατάσκευή μιας ιστοσελίδας είναι το κόστος για τη δημιουργία της. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες του χώρου μας, πιστεύουμε ότι η δημιουργία και η διατήρηση ιστοσελίδων δεν πρέπει να είναι είδος πολυτελείας, αλλά προσιτό (και ταυτόχρονα ποιοτικό) για όλους τους ενδιαφερόμενους, είτε πρόκειται για εταιρείες, είτε για φυσικά πρόσωπα.

Όπως συμβαίνει και στις υπόλοιπες υπηρεσίες και προϊόντα εκτός διαδικτύου, προσπαθούμε να βρούμε και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής / απόδοσης. Βέβαια εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς:

- Γιατί να μειώσετε το κέρδος σας; - Μήπως οι υπηρεσίες σας δεν είναι τόσο καλές;

Σκοπός μας δεν είναι η απλή παροχή υπηρεσιών αλλά μια μακροχρόνια επαγγελματική συνεργασία που θα στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και τον σεβασμό. Με το να σας προσφέρουμε χαμηλές τιμές επενδύουμε στο μέλλον αφού για μας οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Οι τιμές για την κατασκευή ιστοσελίδας περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και δεν θα βρείτε πουθενά κρυφές χρεώσεις για την κατασκευή ιστοσελίδων αλλα ούτε και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα πακέτα διαφήμισης που σας προσφέρουμε πατώντας εδώ: Παροχή Υπηρεσιών