Προώθηση Ιστοσελίδων | Προώθηση στο Ίντερνετ


"Γιατί να προωθήσω την ιστοσελίδα και να διαφημίσω την επιχείρηση μου στην Anazitisi Online; Τι υπηρεσίες μου παρέχει;"

Σας παραθέτουμε 10 λόγους για να Διαφημιστείτε στο Internet μέσω της Anazitisi Online

1. Γιατι μέσω της διαφήμισης στο Internet, την προώθηση ιστοσελίδων αλλά και γενικότερα της βελτιστοποίησης και του Internet marketing, αποκτάτε καταναλωτές από απομακρυσμένες αγορές αφού με την καταχώρηση σας σε μας σας δίνεται η ευκαιρία να προβληθείτε Πανελλαδικά και να εισχωρήσετε σε νέες αγορές κερδίζοντας καινούργιους πελάτες και επεκτείνοντας μεσω αυτης της διαφήμισης το εύρος και τη δυναμική της εταιρείας σας.

2. Γιατι με τη καταχώρηση σας στην εξειδικευμένη ιστοσελίδα διαφήμισης της Anazitisi Online, κάνετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας διαθέσιμα στο διαδίκτυο 24 ώρες την μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

3. Γιατι επιλέγοντας να αγοράσετε ένα οποιοδήποτε απο τα πακέτα προβολής - πακέτα διαφήμισης, και του παράλληλου με αυτη internet marketing που εξασφαλίζουμε, δέν θα αισθανθείτε ποτέ οτι κάνετε κάποια βεβιασμένη κίνηση αφού θα κάνετε απόσβεση της διαφημιστικής σας καταχώρησης από τον πρώτο κιόλας νέο πελάτη που θα σας βρει μέσα από τον ηλεκτρονικό μας χώρο.

4. Επειδή με αυτή τη διαφημιστική σας επιλογή θα προβάλετε όλα τα στοιχεία και τις υπηρεσίες της επιχείρησης σας με μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο.

5. Γιατί σε όλα τα πακέτα διαφήμισης μας περιλαμβάνουμε:

- ειδική εφαρμογή για την προβολή των φωτογραφιών σας,
- θέση με σχόλια, επιλεγμένα με τέτοιο τρόπο ετσι ώστε να στοχεύουν διαρκώς στην προσέλκυση του κοινού που σας ενδιαφέρει,
- δυνατότητα για προβολή του δικού σας βίντεο,
- διαδραστικό χάρτη με τη τοποθεσία σας, καθώς και αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε τοποθετημένα σε περίοπτη θέση
στη σελίδα που δημιουργούμε αποκλειστικά για τη δική σας επιχείρηση!

6. Γιατι ακόμα και αν ήδη έχετε διαφημιστεί αλλού σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε την αγορά σας ακόμα πιο πολύ!

7. Γιατι επιπρόσθετα εαν το επιθυμείτε, μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί το τηλεοπτικό ή το ραδιοφωνικό σας σποτ και να το προβάλλουμε τη διαφημιστική σας καμπάνια στο ανάλογο μέσο της αρεσκείας σας πάντοτε με τις ανταγωνιστικές τιμές που εξασφαλίζουμε.

8. Διότι με τη διαφήμιση στο Internet, την προώθηση ιστοσελίδων και το σωστό Internet Marketing, μπορείτε να δείτε το site σας να αποδίδει και να σας προσφέρει μία θέση στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, βελτιστοποιόνωντας έτσι την απόδοσή του, αλλά και παράλληλα αυξάνοντας την επισκεψιμότητα και τα κέρδη σας!

9. Γιατι τα πακέτα διαφήμισης της Anazitisi Online μεταξυ άλλων είναι δυνατόν να περιλαμβάνουν:

- Website Design, δηλαδή εκτός απο τη διαφήμιση σας στο site μας, να επιλέξετε να σας δημιουργήσουμε και την προσωπική σας ιστοσελίδα - με δική σας ξεχωριστή διεύθυνση, που οι πελάτες σας θα μπορούν να έχουν άμεση επαφή μαζί σας και να ενημερώνονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας,
  - Direct Marketing, δηλαδή να επιλέξουμε τη στόχευση του target group (του κοινού που σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε) με ποικίλους και διάφορους τρόπους όπως πχ δημιουργώντας και διανέμοντας διαφημιστικά φυλλάδια και διαφημιστικό υλικό.

10. Επειδή σε όλα τα πακέτα και τις υπηρεσίες μας, προσφέρουμε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποκτήσετε μέσω των προσιτών μας πακέτων διαφήμισης, νέους πελάτες με εξαιρετική σχέση κόστους/απόδοσης.