Υπηρεσίες Διαφήμισης | Υπηρεσίες ΔιαδικτύουΗ Anazitisi Online προσφέρει υπηρεσίες διαφήμισης εντός και εκτός διαδικτύου. Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες μας συνοψίζονται στις παρακάτω:


Διαφήμιση και Προώθηση Ιστοσελίδων | Internet Marketing

Μέσω της διαφήμισης στο internet και το Internet Marketing αναλαμβάνουμε να προβάλουμε την επιχείρηση σας και να σας βοηθήσουμε να αποκτήστε νέους πελάτες και να προβληθείτε σε νέες αγορές.


Website design

Με το Website Design μεταφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας αποτελεσματικά δημιουργώντας έναν ηλεκτρονικό χώρο (website) που είναι προσβάσιμος 24 ώρες το 24ωρο.


Direct marketing, δημιουργία, προώθηση και διανομή διαφημιστικού υλικού

Για το κομμάτι του direct marketing αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και τη προώθηση του διαφημιστικού σας υλικού (φυλλάδια, έντυπα κ.λ.π) με ποικίλους τρόπους, όπως για παράδειγμα door to door και mailbox, αλλά και μέσα σε μαγαζιά, επιχειρήσεις και σταθερά σημεία. Επίσης αποστέλλουμε το διαφημιστικό σας υλικό με το ονοματεπώνυμο του πελάτη κατευθείαν στο γραμματοκιβώτιο του ή ακόμα και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email).


Διοργάνωση εκδηλώσεων

Αναλαμβάνουμε τον συντονισμό εκδηλώσεων για την εταιρεία σας.


Δημιουργία Τηλεοπτικών και Ραδιοφωνικών spot

Δημιουργούμε το τηλεοπτικό ή το ραδιοφωνικό spot της επιχείρησης σας σε προνομιακές τιμές.


3d Graphics

Δημιουργούμε 3d γραφικά, λογότυπα επιχείρήσεων και spot για τις διαφημίσεις που ενδεχομένως θέλετε να κάνετε στην τηλεόραση.